Alles in ons aanbod

Ford Transit

350 2.0 TDCI L4H3 Trend RWD | Cruise Control | Apple carplay/Android auto |

Bijzondere opties

  • Parkeersensor voor en achter
  • Cruise control
  • Zijschuifdeur rechts
  • Airco
  • Airconditioning voor met pollenfilter
  • Verwarmde voorruit
  • Multimedia-pakket

Video

Alles over de auto

Over de Ford Transit

Rijden in een Ford betekent toekomstgericht de weg op gaan. Een stapje meer doen, de voorsprong pakken. Go Further, zoals ze zelf zeggen. Op de teller van deze auto staat slechts 15 kilometer. De aandrijving komt voor rekening van een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Parkeerschade door openslaande deuren is er niet bij. De schuifdeur wordt dicht langs de zijkant geleid en uitstappen gaat supergemakkelijk. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

De jeugd is niet los te maken van hun smartphone, en dat zie je ook aan deze jonge auto. Via een speciale app staat u overal en altijd in contact met uw vierwieler. Superhandig! In deze Transit vindt u schakelaars op het stuur om het audiosysteem met dab-ontvangst te bedienen. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. De parkeersensoren waarschuwen wanneer u te krap inparkeert of dat ene paaltje niet hebt gezien. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Ford is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Deze auto is voorzien van cruise control, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Interesse? Maak dan gauw een afspraak voor een proefrit.

Kilometerstand 15 km
Bouwjaar 2024
Kleur wit
Interieurkleur Antraciet
Bekleding Stof
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Carrosserievorm Bestelauto
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 2
APK geldig tot 22 maart 2027
Onderhoudsboekje dealer
BTW/Marge BTW

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 131 pk
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1995cc
Topsnelheid 157 km/h
Gewicht 2.314 kg
Wielbasis 375 cm

Opties

Exterieur
Parkeersensor voor en achter Zijschuifdeur rechts Verwarmde voorruit mistlampen voor Dimlichten automatisch Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Interieur
Cruise control Airco Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar Lederen stuurwiel Airco (automatisch) Lendesteunen (verstelbaar) Regensensor Tussenschot volledig Boordcomputer Stuur verstelbaar Elektrische ramen voor
Overige
Airconditioning voor met pollenfilter Multimedia-pakket Connected services Rijstrooksensor met correctie Bots herkenning systeem Apple Carplay/Android Auto Dab centrale vergrendeling met afstandsbediening
Veiligheid
Elektronisch Stabiliteits Programma bots waarschuwing systeem Anti Blokkeer Systeem Airbag bestuurder Autonomous Emergency Braking Roll Stability Control Alarm klasse 1(startblokkering)
Infotainment
Radio Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth Stuurwiel multifunctioneel Multimedia-voorbereiding
Milieu
Start/stop systeem

Milieu

Energielabel
Verbruik (gemiddeld) 9.2 liter per 100km
CO2 uitstoot 255 gram per kilometer

Bereken uw leaseprijs

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Nico Schippers
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0548 - 512 565

Prijs exclusief btw
o.b.v. 1.000 km per maand
Per maand € 638
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 34.900 (excl. btw)